Triple Move in Leerdam

Met zeven comfortzones en maar liefst 42 individueel verstelbare latten, is lattenbodem Triple Move een parade paardje van Altijd Goed Slapen. 
Vanaf € 249,00
Onze lattenbodem Triple Move is het parade paardje uit de lattenbodemstal van Altijd Goed Slapen. Deze lattenbodem biedt een ongeëvenaard ligcomfort en hoogwaardige ergonomische eigenschappen. Door de in totaal 42 onafhankelijk verende latten met zeven comfortzones ervaar je een ongekende nachtrust.

Deze lattenbodem heeft ABS, dit staat voor Active Balance System. Altijd Goed Slapen vindt dat een lattenbodem dat ook moet bieden: een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de Altijd Goed Slapen collectie hebben allemaal het label ABS.

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

Onze lattenbodem Triple Move heeft een uitstekende kwaliteit. De versie Triple Move is verkrijgbaar als vlakke, elektrische- of handverstelbare uitvoering. Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een tweepersoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets.

Het sterke punt in onze Altijd Goed Slapen bedbodemcollectie is de opbouw waarbij de lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Kom naar een van de Altijd Goed Slapendealers om te ervaren wat dit inhoudt.
Meer informatie
Eenheid Stuk
Merk AGS

Nog geen resultaten