Ducky Dons

Ducky Dons: duurzaam en verantwoord

Ik wil advies over Ducky Dons

Ducky Dons dekbedden en hoofdkussens kopen in Leerdam, Vianen en Gorinchem

We begrijpen dat uw dekbed en kussen mede-bepalend zijn voor de kwaliteit van uw nachtrust. Daarom verkopen wij alleen het allerbeste product dat voldoet aan de strengste Europese normen. Al onze dekbedden zijn dan ook voorzien van diverse keurmerken die de kwaliteit waarborgen.

Dons geeft dat heerlijke gevoel van luxe en biedt u de beste nachtrust. Ducky Dons biedt daarom een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en formaten, geschikt voor iedereen op elk moment.

Peter Balsters Slaapcomfort heeft Ducky Dons in de collectie. Kom gerust bij ons langs in Leerdam.

Duurzame Ducky Dons dekbedden bij Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam

Dons en veren zijn 100% natuurlijk. Door dons en veren als vulling voor dekbedden te gebruiken hoeft het niet te worden weggegooid. Dons en veren zijn daarnaast biologisch afbreekbaar en zijn van alle vulmaterialen het minst belastend voor het milieu. Alle donzen dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons zijn gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS).

Voor de duurzame producten van Ducky Dons ga je naar Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam

De kwalitatieve Ducky Dons producten in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem

We begrijpen dat uw dekbed en kussen mede-bepalend zijn voor de kwaliteit van uw nachtrust. Daarom verkopen wij alleen het allerbeste product dat voldoet aan de strengste Europese normen. Alle Ducky Dons dekbedden en hoofdkussens zijn dan ook voorzien van diverse keurmerken die de kwaliteit waarborgen.

Ducky Dons dekbedden en hoofdkussens bij Peter Balsters Slaapcomfort in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem

Dons geeft dat heerlijke gevoel van luxe en biedt u de beste nachtrust. Ducky Dons biedt daarom een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en formaten, geschikt voor iedereen op elk moment.

Donsretour van Ducky Dons

De markt vraagt om duurzame en ecologisch verantwoorde producten. Om aan deze vraag te voldoen ontstaan er diverse initiatieven. Eén van die initiatieven is Donsretourvan Ducky Dons. Het doel van dit project is om oude donzen dekbedden en kussens in te zamelen, te reinigen en te verwerken tot nieuwe donzen dekbedden en kussens. Ducky Dons is hiermee in 2019 gestart. Ruim een jaar later kunnen we met trots zeggen dat het initiatief een groot succes is. We vertellen jou er graag meer over.

Tot voor kort kwamen oude dekbedden en kussens vrijwel altijd op de vuilstort terecht. Dat is zonde want dons is een product dat uitstekend geschikt is voor een tweede leven. Je moet alleen wel zorgen dat dat oude dons dan op de juiste plek terecht komt. Donsretour maakt het mogelijk om uw oude donzen dekbed of kussen in te leveren bij een inzamelpunt in de buurt. Aangezien er inmiddels meer dan 100 inzamelpunten in heel Nederland zijn, hoef je daar nooit lang naar te zoeken.

Peter Balsters Slaapcomfort, jouw Ducky Dons specialist in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem.

Peter Balsters Slaapcomfort is dé Ducky Dons dealer bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Ducky Dons hoofdkussen en dekbedden! Wij kijken graag samen in onze winkel in Leerdam naar het dekbed wat bij jou past.

Ducky Dons bij Peter Balsters Slaapcomfort in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem

Dekbedden

Hoofdkussens

Donsretour

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook