Texeler

Heerlijk slapen als een eilander

Ik wil advies over Texeler dekbedden

Texeler dekbedden kopen in Leerdam, Vianen en Gorinchem

Om overdag goed te functioneren, moet je ’s nachts lekker slapen. Je weet het vast uit eigen ervaring. Een goede nachtrust geeft energie. Een diepe slaap helpt spanningen verwerken.  Juist daarom is het voor ons – de makers van Texeler® – zo vanzelfsprekend dat we alleen gaan voor de allerbeste slaapkwaliteit. Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam heeft Texeler ook in de collectie.

Texeler dekbedden en kussens voor een goede nachtrust en een optimaal slaapklimaat

Zilte zeelucht, wind en zon: dat is typisch Texel. En juist die condities zorgen voor de beste wol. Ze maken de vacht van het Texelse schaap volumineus en kroezig en daardoor heerlijk zacht, veerkrachtig en optimaal isolerend. Én ze zorgen voor extra lanoline.

Zo ontstaat het mooiste natuurproduct dat je je kunt wensen: pure, zuivere scheerwol die ook nog eens een positieve invloed heeft op je gezondheid. En met die zuivere scheerwol van hoge kwaliteit maakt Texeler® z’n dekbedden, matrassen, toppers, onderdekens, futons en kussens.

Texeler Wol, een natuurlijke airco

Texelse schapenwol beschikt over een gedroomde combinatie van isolatie en ventilatie. Daardoor is wol warm in de winter en lekker koel in de zomer. En het product is ook nog eens puur natuur én duurzaam. Want deze natuurlijke grondstof groeit na elke scheerbeurt telkens vanzelf weer aan. Zo is het schaap dus eigenlijk een soort kleine ‘vezelfabriek’.

Om overdag goed te functioneren, moet je ’s nachts lekker slapen. Je weet het vast uit eigen ervaring. Een goede nachtrust geeft energie. Een diepe slaap helpt spanningen verwerken.  Juist daarom is het voor ons – de makers van Texeler® – zo vanzelfsprekend dat we alleen gaan voor de allerbeste slaapkwaliteit.

Ervaar de Texeler collectie bij Peter Balsters Slaapcomfort

De uitgebreide collectie wollen kussens en dekbedden biedt zeker iets wat bij jou past. Onze adviseurs helpen je graag met goede producten aan de perfecte nachtrust. Ervaar het zelf in onze showroom in Leerdam.

slaapadvies

Peter Balsters Slaapcomfort, jouw Texeler specialist in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem.

Peter Balsters Slaapcomfort is dé Texeler specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Texeler dekbedden! Wij kijken graag samen in onze showroom in Leerdam naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Silvana bij Peter Balsters Slaapcomfort in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem

Support kussens
Ondersteunende kussens
Dooradembare kussens
Drukverlagende kussens
Anti allergisch kussens en dekbedden
Puur natuur kussens en dekbedden
Climate control kussens en dekbedden
Royale dekbedden

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook