AGS Matras Fresia koudschuim in Leerdam

Welke bedbodem je ook hebt, het stevige Fresia koudschuim matras ventileert er uitstekend op en vormt zich helemaal naar je lichaam. Je geniet van een complete ondersteuning. De afritsbare tijk kun je eenvoudig wassen, waardoor het matras nóg langer meegaat. Kies zelf de stevigheid en afmeting van je matras.  
Vanaf € 339,00
Het koudschuim Matras Fresia is een stevig en elastisch matras waardoor het heel geschikt is voor mensen met een hoger lichaamsgewicht. Er kan gekozen worden uit twee stevigheden.
Het matras gaat 10 tot 15 jaar mee en is in principe geschikt voor alle soorten bedbodems, maar het is handig om wel even een van de slaapadviseurs van Altijd Goed Slapen te raadplegen voor de juiste informatie.

Een van de voordelen van een comfortschuim matras is de elasticiteit, hierdoor komt kuilvorming nauwelijks voor. Door de open celstructuur van de kern is de luchtventilatie uitstekend en kan vocht goed worden afgevoerd.
Het comfortschuim matras is voorzien van een een antiallergische afdeklaag. De stretchhoes is aan vier zijden afritsbaar en dus gemakkelijk te wassen. Hierdoor is de matras Fresia zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
Eenheid Stuk
Merk AGS
Collectie Altijd goed slapen

Nog geen resultaten