Polydaun

Polydaun bedtextiel: fris ontwaken!

Ik wil advies over Polydaun

Polydaun dekbedden en hoofdkussens kopen in Leerdam, Vianen en Gorinchem

De ruime collectie Polydaun dekbedden biedt voor elke individu een geschikt dekbed. Van onrustige woelers tot koukleumen en van huisstofmijtallergie tot overmatig transpireren. De dekbedden zijn afgestemd op de belangrijkste slaapbehoeften van u.

Polydaun biedt elke slaper een geschikt hoofdkussen. Zowel de materialen(stoffen en vullingen) als de vorm van de kussens zijn hiervoor bepalend. Zo sluiten de ergonomische modellen perfect aan op de schouders, waardoor het hoofd en de nekwervels in de juiste houding liggen voor een ontspannen nachtrust.

Peter Balsters Slaapcomfort heeft Poldaun in de collectie. Kom gerust bij ons langs in Leerdam.

Polydaun dekbedden met 3D- Polarsoft vulling bij Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam

De vezel is opgebouwd uit twee verschillende polyesters. Dit zorgt voor een natuurlijke kroesing. De toegevoegde viscose zorgt voor opname en snelle geleiding van vocht naar de oppervlakte van het dekbed.

Voor de gehele Polydaun ga je naar Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam

Polydaun hoofdkussens met Treecell® technologie 

Dankzij de unieke nano-vezel technologie van Treecell® kunnen er stoffen worden geproduceerd, waarvan we tot nu alleen maar konden dromen. Treecell® is een cellulose (celweefsel) vezel die zijn enorme kracht krijgt uit deze nano technologie. Treecell® garandeert een uitstekende vochtopname. Treecell neemt ruim 50% meer vocht op dan katoen. Gedurende het slapen geeft ons lichaam 0.4 liter transpiratievocht af, maar de buitengewoon goede vochtabsorptie van Treecell® garandeert dat de matras aangenaam droog blijft, en zo de nachtrust bevordert.

Dekbedden en hoofdkussens van Polydaun

De Polydaun collectie bevat dekbedden en kussens van basic synthetisch tot exclusief dons. Ieder dekbed uit het assortiment heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Geniet van het comfort van een soepel vallend donzen of synthetisch dekbed of liever een iets zwaarder dekbed van de mooiste wol.

Polydaun biedt elke slaper een geschikt hoofdkussen. Zowel de materialen(stoffen en vullingen) als de vorm van de kussens zijn hiervoor bepalend. Zo sluiten de ergonomische modellen perfect aan op de schouders, waardoor het hoofd en de nekwervels in de juiste houding liggen voor een ontspannen nachtrust.

Vind de Polydaun collectie bij Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam.

Bedbretels van Polydaun

Vroeger, toen dekbedden nog in gebloemde flanellen staken, bleef alles nog redelijk zitten. Tegenwoordig kiezen we echter voor zijdezachte, gladde en comfortabele stoffen. Dan wil het dekbed wel eens een eigen leven gaan leiden en uit de overtrek glijden. Vooral tijdens de slaap een plaag, want door de koude zones kun je ‘s nachts wakker worden. Ook ‘s ochtends, wanneer elk huishouden in de spits verkeert, zit niemand te wachten op een worstelpartij met een dubbelgevouwen dekbed.

De oplossing voor dit eeuwige probleem: bedbretels. Bevestig een stukje bretel aan de binnenkant van de bovenhoek van de overtrek en een stukje bretel aan het dekbed en klaar is Kees. Twee bretelletjes zijn voldoende om het dekbed op z’n plaats te houden. Mooi meegenomen: het is ook nog eens een hulpje tijdens het verwisselen van de overtrek.

Vind de Polydaun collectie bij Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam.

Peter Balsters Slaapcomfort, jouw Polydaun specialist in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem.

Peter Balsters Slaapcomfort is dé Polydaun specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment dekbedden en hoofdkussens van Polydaun! Wij kijken graag samen in onze winkel in Leerdam naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Polydaun bij Peter Balsters Slaapcomfort in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem

Dekbedden
Hoofdkussens
 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook