Beddinghouse

Beddinghouse beddengoed: high fashion designs en tijdloze producten

Ik wil advies over Beddinghouse

Beddinghouse dekbedovertrekken kopen in Leerdam, Vianen en Gorinchem

De Beddinghouse-collecties die elk seizoen worden ontworpen, vinden hun grondslag in inspirerende verhalen van alledag en de laatste trends op het gebied van mode en interieur. De collecties onderscheiden zich duidelijk van elkaar en hebben elke trendvolger wel iets te bieden. Alle Beddinghouse-producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Beddinghouse ontwikkelt voortdurend nieuwe kwaliteiten, zoals geborstelde katoenen keperstof en seersucker (een dunne, gebobbelde katoenen stof), om de markt een stapje voor te blijven en de consument voortdurend innovatieve producten te kunnen bieden. Beddinghouse participeert in het Better Cotton Initiative om de wereldwijde katoenteelt te verbeteren.

Peter Balsters Slaapcomfort heeft Beddinghouse in de collectie. Kom gerust bij ons langs in Leerdam.

Beddinghouse dekbedovertreksets bij Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam

Wie een saaie dekbedovertrek heeft, doet zichzelf tekort. Beddinghouse laat zien dat inspirerende creaties heel goed passen in de slaapkamer. Je bed lijkt wel een schilderij met de inspirerende prints. Heb je liever een rustige slaapkamer? Ook voor natuurlijke, tijdloze producten van Beddinghouse ga je naar Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam

Beddinghouse care in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem

We willen de impact van onze producten op het milieu tot een minimum beperken en streven daarom naar het gebruiken van duurzame materialen. Onze belangrijkste grondstof is katoen. De teelt en verwerking van katoen heeft veel impact op het milieu en daarom ligt onze focus op het vinden van duurzamere alternatieven. 

Van Gogh overtrekken van Beddinghouse

Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het design team van Bedding House zeven luxe dekbedovertrekken en herkenbare decoratieve kussens ontworpen. De dessins zijn gebaseerd op de bekende schilderijen van Van Gogh, die elk een verhaal van dromen, passie en schoonheid vertellen. Vanzelfsprekend past het kleurenpalet perfect bij aankomende mode en interieur trends. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoensatijn, wat comfort en een prachtige glans geeft.

Vind het geschikte Van Gogh overtrek bij Peter Balsters Slaapcomfort in Leerdam.

Peter Balsters Slaapcomfort, jouw Vandyck Experience dealer in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem.

Peter Balsters Slaapcomfort is dé Vandyck Experience dealer bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Vandyck dekbedden, kussens, hoeslakens, overtreksets en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Leerdam naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Beddinghouse bij Peter Balsters Slaapcomfort in de regio Leerdam, Vianen en Gorinchem

Overtreksets
Hoeslakens
Badgoed
Accessoires

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook