Slaap als een roos

Boxsprings

Boxsprings bij Peter Balsters Slaapcomfort

✔ Compleet slaapsysteem  ✔ Boxsprings op maat  ✔ 1-persoons en 2-persoons boxsprings

Met een boxspring van Peter Balsters Slaapcomfort ga je voor slaapcomfort en design tegelijk.

Voordelen van een boxspring

Wist je dat een boxspring één van de meest gekozen slaapsystemen is? Een boxspring is dan ook geschikt voor iedere slaper. Of je nu een buik-, rug- of zijslaper bent, je profiteert volop van de voordelen van je boxspring. Zo heeft een boxspring een luxe uitstraling en krijgt je lichaam door de comfortlagen de ideale ondersteuning. Waar je bij de traditionele uitvoering optimaal slaapcomfort ervaart op het hoofdmatras, doe je dat bij de Scandinavische uitvoering op het extra topdekmatras. Verder is een boxspring veelal hoger dan een ledikant. Je stapt gemakkelijk in en uit bed. Bovendien zorgt de constructie voor een uitstekende ventilatie. En die solide constructie levert je ook nog eens een lange levensduur op. Kun je lekker lang genieten van je boxspring.

Een compleet slaapsysteem

Kies je voor een boxspring, dan zet je een compleet slaapsysteem in je slaapkamer. En behalve dat die boxspring er mooi uitziet, slaap je er ook nog eens erg comfortabel op. Twee vliegen in één klap dus. Een boxspring bestaat uit meerdere comfortlagen. Het gestoffeerde onderstel vormt de basis van de boxspring en bevat de bedbodem met Bonell of pocketveer. Op die bedbodem komt je matras, waarvoor je bij Peter Balsters Slaapcomfort ook voldoende mogelijkheden hebt om jouw lichaam de perfecte ondersteuning te geven. Een topdekmatras bovenop je gestoffeerde matras behoort ook tot de mogelijkheden. In dat geval spreken we van een Scandinavische boxspring.​​

 

Stel je eigen boxspring samen

Zodra je weet welk type boxspring het beste aansluit bij je persoonlijke wensen, personaliseer je jouw eigen slaapsysteem. En bij Peter Balsters Slaapcomfort kun je alle kanten op met je boxspring. Van een klassieke stijl tot een moderne, uitgevoerd in je favoriete kleur en stof. Een boxspring met een soepel matras of met een stevig matras? Een antraciete boxspring of een witte? Een 1-persoons boxspring of een 2-persoons? Een 200 cm lange boxspring of toch liever 210 of 220 cm? Samen met onze specialisten stel je je eigen boxspring samen, inclusief hoofdbord en poten. Omdat je bed het middelpunt in je slaapkamer is en moet passen in je eigen interieur. En kies je graag voor extra gemak, dan behoort een elektrische boxspring ook tot de mogelijkheden. Voor welke uitvoering je ook gaat, jouw boxspring van je dromen is dichterbij dan je denkt.

Waar je op moet letten als je een boxspring koopt

Voordat je onze winkel binnenstapt of misschien wel online naar de beste boxspringdeal op zoek gaat, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Onze adviseurs vragen je bij een kop koffie naar jouw persoonlijke voorkeuren. Zo willen ze weten wat je slaaphouding is, of je het snel koud of warm hebt en of ze rekening moeten houden met gezondheidsklachten. En lees je graag in bed of kijk je er televisie? Samen met jou brengen de adviseurs jouw slaapsituatie in beeld en kijken we welke boxspring het beste bij je past. Daarbij letten we onder meer op de lichaamsondersteuning, de vochtregulering en het materiaal van de boxspring.

 

Wil jij weten welke boxspring het beste bij je past? Wij beantwoorden al je vragen.

De merken van Peter Balsters Slaapcomfort

Bij Peter Balsters Slaapcomfort verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.